Gudomlig väg

 

Gudomlig väg

 

Boken "Gudomlig väg" bygger på kanaliserade samtal som sammanfattar människans stora utmaningar. Det finns sju teman som vi alla måste arbeta med under våra liv. När vi fått kunskap om dessa sju kan vi närma oss ytterligare två. Boken beskriver andliga och praktiska vägar till självutveckling som är oberoende av religion. Vi finner enande principer för allt andligt tänkande som skapar frid inom oss själva och i vår omgivning.

Vi får också följa med på en händelserik vallfärd till Assisi i Italien. Under hypnos fick Robert för länge sedan visioner av tidigare liv, och han bestämmer sig för att undersöka om de speglade verkligheten. Sökandet för oss till skyttegravsfälten vid floden Somme och till breven han själv skrev från Västfronten. En annan resa för oss ut på ett andligt och historiskt äventyr till berget Monte Foces branta sluttning i norra Italien.

Gudomlig väg från 2007 är den sista i serien om fyra böcker som började med Klara svar från andevärlden år 1997 och som beskriver hur medialitet påverkade en familjs syn på livet och verkligenheten under ett decennium. Serien anses utgör en milstolpe i det andliga tänkandet i Sverige.

Gudomlig väg är ett äventyr i andligt tänkande och erfarenhet!

Om du vill läsa ett utdrag ur boken, tryck här!

Om du vill köpa boken, gör så här: skriv E-post till r.hahn@telia.com och ange ditt namn och adress. Berätta och om du vill ha boken signerad av Marie-Louise och Robert. Betala 200:- plus 50:- i porto till postgiro 4307822-9 (Marie-Louise Hahn). Därefter skickas den med posten.