Läsarnas ord om våra böcker


 

 

"Jag har läst alla böcker som du och din fru skrivit och tycker att de är fantastiska. Jag har väntat länge på er 4:e bok som jag idag börjat att läsa."

"Jag vill TACKA er så mycket för bra böcker. Jag har läst alla tre. Själars samband och Den rena källan var som om de vore skrivna till mig. Ögonen tårades och jag blev så rörd. Vi har också ett autistiskt barn. Det är en kille som ändå, trots alla svårigheter, är solstrålen i tillvaron."

"Av hela mitt hjärta TACKAR jag allra ödmjukast för en underbar bok! Den har tillfört så mycket gudomlig visdom och verktyg till mitt liv. Jag kan inte nog uttrycka hur mycket denna bok betytt för mig. Jag blev djupt rörd när jag läste om Roberts kontakt med mor Crescentia. Tårarna rann ner på mina kinder."

"Hjärtligt tack för Edra jättebra böcker, speciellt Den rena källan som jag tycker är helt fantastisk."

"Jag lånade er första bok Klara svar från andevärlden på biblioteket för en tid sedan och insåg nästan genast att detta är en bok som man inte bara lånar och läser en gång. Det är en bok som man måste ha för att, när behov uppstår, kunna gå tillbaka och läsa om och om igen.... När jag läste tänkte jag på en del skillnader som fanns i er bok i förhållande till en del andra jag läst i ämnet. De flesta kommer ju från USA och är väldigt präglade av det amerikanska samhället. Nu ser ju samhällena rätt olika ut i USA och Sverige. Och det kändes skönt att hitta en bok som är skriven utifrån den svenska vardagen och inte den amerikanska."

"Kära vänner, för det är så det känns, vill vi tacka er för de böcker som ni har skrivit och kommer att skriva. De har gått rakt in i våra hjärtan och satt ord på saker vi mer eller mindre vetat och på andra saker som vi bara häpnar över hur fantastiskt det är ordnat.... Vår främsta anledning med detta brev är att vi vill skicka en hälsning med vår stora tacksamhet till er för att ni skrivit böckerna. Vi tror att ni skulle bli stolta om ni såg hur vi sträckläst era tre första böcker denna sommar!"

"Jag har precis läst klart er senaste bok som jag i vanlig ordning slukade. Era böcker betyder jättemycket för mig, och flera runt mig säger samma sak. Hoppas att ni får kraft och ork att fortsätta, ni behövs verkligen. En väninna till mig tipsade om era böcker. Hon uttryckte det som 'hennes nya Biblar' och jag i min tur talar om det jag läst för andra. Där har vi andevärldens 'gyllene nätverk' som sprider sig. Så återigen TACK till er och till andevärlden för ert arbete för att hjälpa oss alla och vår vackra planet."

"Häromdagen köpte jag er bok Den rena källan. Bara genom att hålla den i min hand och bläddra i den blev jag så berörd att jag började gråta. Sedan föröskte jga läsa den långsamt ungefär som att suga länge på en riktigt god karamell, men det gick inte. Jag var tvungen att fortsätta och sedan läsa om de kapitel jag tyckte mest om."

"Jag vill tacka för att ni haft modet att ge ut era böcker och delat med er av era också mycket personliga erfarenheter för att hjälpa andra 'sökare' på den långa vägen till självkännedom och upplysning. Att skriva om ett så kontroversiellt ämne kan ju också leda till avståndstagande från omgivningen och att man blir utsatt för mycket kritik från främmande personer."

"Med vemod läser jag om avsnittet om KTH mm. Som gammal KTH-teknolog blir det naturligtvis extra intressant. En första kommentar: du är beundransvärd, Robert!"

"Vi tycker mycket om denna bok (Gudomlig väg) komplex information men ändå lätt att ta till sig. Kan bara beklaga den behandling akademin utsatt dig Robert för. Det är så ledsamt när goda krafter motarbetas."

"Jag vet inte hur jag fick vetskap om era böcker från början. I alla fall slukade jag dem allihop när jag väl hade dem i min hand!"

"Jag har läst era böcker och jag tycker verkligen om dem. Och jag vet att det ni skriver om är sant."

"Tack för den fantastiska boken Klara svar från andevärlden som jag just läst. Den ger mening åt så mycket som kan tyckas planlöst och ovidkommande."

"Mitt varmaste och innerligaste TACK för en helt fantastisk bok!".

"Ett stort varmt tack för att vi fått ta del av ännu en fantastisk bok! Tack för att ni lägger ned så stor möda för att låta många andra människor få ta del av det som kommer till er."

"Jag vill bara säga att jag tycker mycket om era böcker. Annars tycker jag att man ska vara lite försiktig med kanaliserade budskap som andra förmedlar. Dels kan budskapet färgas av den som kanaliserar och dels vet man inte alltid vem eller vad man får in. När jag läste era böcker kände jag aldrig såna tvivel. Det som jag egentligen ville berätta var att när jag läste den sista delen av Själars samband, den här sammanfattningen som den Helige Ande gör i sista kapitlet, kände jag hur mitt kronschakra öppnades och jag fylldes med ljus. Jag blev varm och lycklig. Det händer ibland och jag brukar se det som ett tecken på att energin är stark och klar i det jag läser."

"Tack för föredraget. Härligt att se att så många ville närvara! Jag har läst boken, liksom min son som fick den i födelsedagspresent. Vi är hänförda hur allt är uppbyggt i andevärlden. För mig tog det lite tid att läsa färdigt boken för jag ville läsa den i absolut lugn och ro."

"Jag håller på och läser Den rena källan. Vilka fina och trösterika texter! Boken har gett mig hemskt mycket tröst. Min mamma läser också boken och jag har även gett den till min son."

"Med stort intresse har jag läst er bok. Min goda vän N.N. berättade att ni skrivit den och hon tycket att jag borde läsa den. Jag är helt förstummad! Har själv haft många mediala upplevelser, men inte alls så att jag kan 'koppla på' som ni".

"Härmed vill jag tacka personligen för denna underbara bok som jag precis läst. Jag har läst många underbara böcker i personlig utveckling, men er Klara svar från andevärlden värmer mitt hjärta lite extra."

 

 

       

 

 

För att gå vidare och se Marie-Louises konst, tryck här

För att gå till Index-sidan, tryck här