Marie-Louises intoning inför julen 2016

Se ett ljus!    

 

 

Se ett ljus! Ett ensamt litet ljus kan förändra världen. Ett ljus som ger hopp i all förtvivlan.  Ett löfte om närhet till alltet, till Guds kärlek och till den eviga låga som brinner inom oss. Låt det aldrig slockna! Ur det värsta mörker föds vi på nytt i oceaner av kärlek.

Hur stort lidandet på jorden än är så finns hoppet där. Hoppet om en kraft som är starkare än mörkrets demoner. En starkare kraft som möter var och en av oss med kärlek. En kärlek som aldrig tar slut och som finns där när allt hopp slukats av demoner.

Rösten låter klar: Jag är er vägvisare och vän!
Följ mig och allt är förlåtet.
Följ mig och allt är övervunnet.
Följ mig och alla tvivel suddas ut.
Följ mig och jag ger er vatten att dricka.
Följ mig och jag hjälper er att överleva.
Följ mig och lita på mig i livets alla svårigheter.
Följ mig och du är aldrig ensam.
Följ mig och allt är kärlek!
Följ mig och jag leder er ut från dödsskuggans dal, bort från det mörka. Bort från osanningar och lögner, bort från den förgiftade jorden till en ljus plats där bara kärlek råder. Där vi alla gemensamt har överlevt, både från mörkret inom oss och de mörka krafter som nu tynger ner vår jord.

Ge aldrig upp! Tusen och åter tusen änglar står vid er sida, ni jordebarn! Alla dessa änglar jobbar dag som natt med att hjälpa oss alla där hoppet saknas, där ilska och fördomar råder, och där människor dödas i extremisters namn.

Där allt tar slut - där finns vi och hjälper er att hitta ljuset, det ljus som undervisar levande och döda. Ljuset som aldrig slocknar och som sprids över krigshärjade zoner och till alla människor som behöver ljus.

Ge inte upp hoppet om er själva och om jorden. Det får bli julens kärleksbudskap till er. Tack mina kära vänner!

 

Gå tillbaka till startsidan