Marie-Louises intoning inför julen 2020

Förändringens tid    

 

 Hej mina vänner!

Jorden befinner sig i ett skifte. Gamla sanningar och lärdomar kommer upp i ljuset. Lärdomar som att se det lilla i det stora. Att minska vår enorma förbrukning av jordens resurser och våra behov av omättlig konsumtion. Att se oss själva i ett sannare ljus där våra förmågor och våra styrkor lyser klarare.

Att vi kan ta oss igenom svåra tider, att vi kan hitta lösningar på problem och att vi kan hålla tillgodo med det vi redan har när vi lär oss konsumera vettigare.

Förändringar som pandemier är smärtsamma och livsavgörande. De för jordens utveckling framåt, för vi tvingas sträva mot gemensamma mål att ta hand om varandra bättre! Att rannsaka oss själva och inse vad som är viktigt i livet. Konsumtion eller ett hållbart samhälle där vi sätter människan i fokus!

Det är människan som ska stå stark i tider av kriser. Det mänskliga medvetandet kommer att höjas till högre nivåer. Där lär vi oss se mer klart på, vad som är viktigast i livet! Det viktigaste är att vi tar hand om varandra och strävar efter en gemensam livssyn där mänskliga värden höjs till skyarna och där kärleken till varandra förenar oss. Att i samarbete skapa en bättre jord och bättre möjligheter för kommande generationer.

Viktigt är att lämna tid för reflektion och återhållsamhet. Att leva i nuet och se den kraft det ger! Att skapa gemensam tid för varandra även på avstånd. 

Men håll ut kära vänner! Det kommer en ljusare tid och skiftet på jorden är igång för att utbilda oss människor. Ta vara på alla lärdomar som ni får i dystra tider. Ta med dem i era hjärtan och lev i tacksamhet över vad de lärt er och påskyndat er utveckling.

När ljuset kommer efter mörkret så blir vi så oändligt mer tacksamma för vad vi gått igenom. Det ska inte lämna oss svaga och utan hopp. Det ska lämna oss med ny styrka och hjälpa oss släppa gamla rädslor. Rädslor över livets oförutsägbarhet och svåra villkor. Men ur denna rädsla kan styrka komma, vi klarade oss igenom denna tid och kanske har vi ett nytt förhållningssätt till livet!

Att se det lilla i livet och att känna tacksamhet även i svår sorg är ett av livets gåtor. En gåta som är på väg att öppnas då era hjärtan öppnas för ett mänskligare samhälle.

Gå i frid kära vänner och ta hand om varandra!

 

Gå tillbaka till startsidan