Seans f. m. 23/12 2013

Trst

På morgonen den 23 december 2013 får Marie-Louise in detta budskap från vad hon uppfattar som Jesus.

 

Mina vänner på jorden!

Jag talar till alla er som söker mig, till alla som famlar i mörker, till alla som förlorat sin tro, och till alla som saknar ljuset i era liv. Ge inte upp hoppet, ge inte upp kärleken, ge inte upp om era liv! Allas liv har ett mål och en mening. Alla kan vi göra något för varandra och för er själva. Julen är en helande tid. Öppna er för att ta emot Guds kärlek. Det finns en nåd att stilla bedja om, en nåd som är ovillkorlig, och en kärlek som är ovillkorlig. Den vill jag skänka er, mina barn.

 

Jag vill trösta och hela er, jag vill ge er all den kärlek som gått förlorad, jag vill stärka er, jag vill be er att inte förlora hoppet om en ljusare tid. Tro på mig, lita på mig, följ mig så ska jag visa vägen till himmelriket på jorden. Jag överger inte mina barn, jag vakar över er varje dag, jag är med er i lidande och sorg, jag är med er i glädje och skratt, jag är med er till tidens ände, tills vi alla återförenas i den stora kärlekens ljus där ni alla skall få frid.

 

Lyft era huvuden mot ljuset - och se, jag finns där, jag välsignar er och skänker er frid. Jag bär era smärtor och er sorg. Låt mig få göra det, avlasta er själva och ta emot Guds stora kärlek. Jag lägger min hand på era huvuden och skänker er frid i denna juletid. I Guds, Fadens, Sonens och den Helige Andes namn ger jag er all den kärlek som ni behöver. All den kärlek som gått förlorad får ni tillbaka genom mig. Jag älskar er alla och glömmer inte den svåra tid jag själv hade på jorden. Jag ser ert lidande och er kamp. Jag finns till för att läka era sår och hjälpa er i tillvaron. Jag är er tröstare och vän. Tag min hand så skall jag leda er genom mörkret tillbaka till ljuset, tillbaka till hopp och kärlek, tillbaka till tron om en bättre värld där alla behandlas lika, där alla är välkomna, där vi hjälper varandra, och där ingen går ensam. Just där är jag med er i alla dagar intill tidens ände. Följ mig, och ni skall bli tröstade och stärkta. Jag ber för er i anden och jag håller er under mina vingar. Jag vaggar er till ro. Allt ska bli ljust till slut, tro på mig! Kärleken övervinner allt.

 

Tillbaka till startsidan